Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ: ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ Η ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ απο τη μπόχα και την άθλια τουριστική ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

18-06-2016
Σήμερα ζητήσαμε προ ημερήσιας διάταξης να ζητηθεί σήμερα  το ζέον θέμα της εκρηκτικής κατάστασης της  Κέρκυρας με την άθλια εικόνα και την ανυπόφορη μπόχα των σκουπιδιών σε κάθε τετράγωνο της Κέρκυρας. Η Κέρκυρα θα εκτιναχθεί και θα καταστραφεί τουριστικά και οικονομικά. Η δυσφήμησή της είναι μεγάλη. Η κατάσταση είναι ανυπόφορη.
Συμφώνησαν και το ζήτησαν επίσης όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης !
Ο Πρόεδρος του ΠΣΙΝ κ. Μωραίτης πρότεινε και πήρε θέση η συζήτηση να γίνει αύριο Κυριακή, προ ημερήσιας διάταξης. Στη συνέχεια  επενέβη ο Περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ κ. Θόδωρας Γαλιατσάτος και έκφρασε την αντίθεσή του στη συζήτηση του θέματος. Τους ενοχλούσε, και το είπαν, η παρουσία της κάμερας του....
START  και του κ. Ζηνιάτη, που κατέγραφε τη συζήτηση. Προτιμούσαν διαδικασίες σκοτεινές, ερήμην του λαού! 
Ο κ.Μωραίτης άλλαξε θέση και πρότεινε να συζητηθεί στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, αφού θα είχαν ήδη αποχωρήσει οι συμπολίτες από τα άλλα νησιά και δεν …θα υπήρχε απαρτία. (χωρίς τη παρουσία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης το Συμβούλιο δεν θα είχε απαρτία, αφού από τους 24 συμβούλους της κυβέρνησης παρόντες ήταν μόνον 14 !)
Εννοείται ότι δεν δεχτήκαμε να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας !
Στη συνέχεια και μετά από 1 ώρα, τέθηκε σε ψηφοφορία:

5, οι: Γ. Καλούδης, Μπιάνκης, Τάκης Μεταλληνός, Θόδωρος Γουλής και Γιάννης Κορφιάτης ψηφίσαμε να συζητηθεί το θέμα.

Οι 14 (από τους 24) της κυβερνητικής πλειοψηφίας ψήφισαν να μην συζητηθεί το θέμα, πράττοντας στενά κομματικά.
Ο κ. Σπύρου, λευκό.

Για εμάς ήταν καθαρό  και δηλωτικό για τη νοοτροπία τους ότι οι 3 εξουσίες ΣΥΡΙΖΑ, (Δήμου, Περιφέρειας και κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Αθήνας-Μέρκελ) δεν θα κατάφερναν να δρομολογήσουν λύσεις από τον Ιούλιο 2014, όταν νεοεκλεγμένοι, και όταν η Κέρκυρα, μεσοκαλόκαιρο, πάλι βρωμούσε από τα σκουπίδια, αντί ο κ. Θόδωρος Γαλιατσάτος και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να σκύψουν  στο πρόβλημα των σκουπιδιών της Κέρκυρας, έκαναν δηλώσεις για να προσληφθούν οι καθαρίστριες στο Υπουργείο Οικονομικών, ασχολούμενοι και ενεργώντας ως παράρτημα προεκλογικού κομματικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ.
 Τα Επτάνησα ας πνίγονται.

Αυτό το επισήμανα με άμεση δήλωσή μου, στις 15 Ιούλη 2014, διότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται !

Το θέμα της καταστροφής της Κέρκυρας και του κινδύνου για τη δημόσια υγεία, το συζητάνε οι πάντες αλλά οι εξουσίες ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελαν να το συζητήσει …το Περιφερειακό Συμβούλιο για να μην  αποκαλυφθούν οι ευθύνες τους των τελευταίων 2 ετών, που χάσανε πολύτιμο χρόνο, δεν έκαναν τίποτα, και οδήγησαν τα πράγματα σε αδιέξοδο και τη Κέρκυρα σε καταστροφή . Βάζουν το στενό κομματικό συμφέρον και τις καρέκλες τους πάνω από το συμφέρον των Νησιών μας !

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ eptanisiaki anagennisi.com

Η μόνη ανεξάρτητη από τα αθηναικά κόμματα περιφερειακή δύναμη της χώρας
 
ΣΥΝΕΠΗΣ από το 2010 ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ- ΔΥΝΑΜΗ.

«Mε λογισμό και μ΄όνειρο»
Διονύσιος Σολωμός

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος
Στον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ
Τηλ.: 26610 37627,6944 624 839,  fax: 2661 0 48517

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.