Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Προβλέπω σύντομα εκλογές!



Για διήμερη επίσκεψη βρίσκεται στο Αργοστόλι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος προκειμένου να συμμετάσχει και στους εορτασμούς της 21ης Μαίου.
Στη διάρκειά της επίσκεψής του στο νησί μας είχε συνεργασίες με την συντονιστική επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεφαλονιάς, και παρέθεσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ως συνήθως στις συνεντεύξεις του ρίχνει μερικές ..βόμβες. 
Στην προκειμένη μας ανακοίνωσε την επανίδρυση της ΜΟΜΑ (στρατιωτικη μονάδα δημοσίων έργων) και τη δυνατότητα συνεργασίας με Δήμο και Περφέρεια, την γρήγορη προσφυγή στη κάλπη, κατά την προσωπική του εκτίμηση αλλά και τη δημοπράτηση στις επόμενες ημέρες ΜΟΝΟ τριών αδειών εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών.
Ανέφερε επίσης ότι θα ήθελε να τον θεωρούν οι πολίτες και οι φορείς ως βουλευτή Κεφαλονιάς, να τον ενημερώνουν για τα αιτήματά τους και αυτός θα τα προωθεί σε επερωτήσεις στη...
Βουλή και σε συζητήσεις με αρμόδιους υπουργούς.
Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν στελέχη της ΑΝΕΛ, υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος αλλά και ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χρήστος Λευκαδίτης.
Ας ακούσουμε τι είπε ο κ. Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (κλικ)
Δείτε φωτο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.