Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΑΠΟ "ΕΞΗ"; - ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟΝ ΛΟΥΡΔΑ


Δείτε το "έργο" του νεοέλληνα στην περιοχή του Λουρδά και συγκεκριμένα στην πλαγιά της παραλίας του Λουρδά στην Πατερίτσα και στο "Κανάλι" στην χωρική συντεταγμένη της π. Κοινότητας Βλαχάτων, από τη θάλασσα μέχρι ψηλά στη βρύση του "Κοσμά"
Αποτέλεσμα να καούν 250 στρέματα κηπευτικά, οποροφόρα δένδρα και ελιές καθώς και αποθήκες των αγροτών απο τα Βλαχάτα.
Την επόμενη ημέρα το πρωί που βρεθήκαμε στην.....
περιοχή διαπιστώσαμε, όπως και οι περισσότεροι κάτοικοι ότι είναι έργο μανιακών εμπρηστών. Είναι η τρίτη απόπειρα φέτος μας είπαν οι κάτοικοι της περιοχής. Κρίμα ένα όμορφο τμήμα της παραλίας του Λουρδά που συνδέεται με την ακτογραμμή με αυτή στο Τραπεζάκι, όπου η εικόνα μας μαύρισε την ψυχή. Στην περιοχή ακούγονται πολλά σενάρια, ακόμη και για μήνυμα κάποιων ισχυρών ακόμα και για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Πεποίθησή μας είναι ότι αυτές οι πράξεις είναι αρρωστημένος "εξισμός" πυρομανών. 
Περιμένουμε και το πόρισμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και των άλλων αρμόδιων κρατικών αρχών και θα τοποθετηθούμε για το ζήτημα συνολικότερα, διότι ο "κόμπος έφταε στο χτένι". Κάτι που πρέπει να κάνουν και οι λεγόμενοι φορείς της περιοχής της 21ιας.
Μηδενική ανοχη πλέον στους εμπρηστές.



























 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.