Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Ο «Μικρός Μάγος» ταξιδεύει στα Φάρσα



Ο «Μικρός Μάγος» ταξιδεύει στα Φάρσα

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014, ώρα 8.30 μ.μ.

Ο «Μικρός Μάγος» ολοκληρώνει το καλοκαιρινό του ταξίδι στα Φάρσα, το όμορφο χωριό των ναυτικών και των ταξιδιωτών. Την Κυριακή 17 Αυγούστου 2014, ώρα 8.30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Φάρσων θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Ο μικρός μάγος και άλλες ιστορίες» του Ηλία Τουμασάτου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Αιγιαλός».

Η εκδήλωση οργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δημοτών Φάρσων «Ο Φάρος», και εντάσσεται στον κύκλο «Δράσεις Πολιτισμού – Καλοκαίρι 2014».

Η παρουσίαση θα γίνει από την κ. Ευρώπη Μοσχονά-Μαραγκάκη, επίτιμη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων, Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων (Παραρτήματος Αργοστολίου).

Η κ. Μοσχονά αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής για το βιβλίο:


«…Το βιβλίο αυτό είναι τελικά για παιδιά; Είναι, για μεγάλα παιδιά, για πολύ μεγάλα παιδιά, για όσους διατηρούν τις ευαισθησίες τους και εξακολουθούν να ονειρεύονται...»

«…Ο συγγραφέας παίρνει θέση και καταθέτει τις προτάσεις τους διαμορφωμένες από τις εμπειρίες του, από τη ζύμη των ονείρων του, από τα υλικά των πνευματικών του αγώνων και τον φιλοσοφικό στοχασμό του. Γιατί ο Ηλίας Τουμασάτος, αναζητητής του νοήματος της ζωής, στοχάζεται…»

Σας περιμένουμε στα Φάρσα, μια ανάσα από την πόλη του Αργοστολίου, για μια δροσερή βραδιά, κι ένα ταξίδι στις αναμνήσεις και τα συναισθήματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.