Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Μ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Μ. ΜΕΤΑΞΑ ΥΠΕΡ ΚΑΛΑΦΑΤΗ


Φίλε Μάκη Μεταξά,
Με μεγάλη έκπληξη διάβασα την επιστολή σου που ανάρτησες στο διαδίκτυο.
Θα έλεγα μία απολογητική επιστολή στην προσπάθειά σου να δικαιολογήσεις τη σημερινή στάση σου.
Φίλε Μάκη, γνωριστήκαμε πολύ καλά όταν μια φούχτα άνθρωποι συμπαραταχθήκαμε το μακρινό 1994 για να αντιμετωπίσουμε το "ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ", όπως κατά κόρον το αποκαλούσες, και ζητούσες από τον κόσμο να βοηθήσει την προσπάθειά μας αυτή. Και οδηγήσαμε τους συμπατριώτες μας στο δικό μας όραμα για την ανάπτυξη των νησιών μας. Κερδίσαμε την πρώτη αιρετή Νομαρχία Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Εσύ...........
Νομάρχης και εγώ ένας από τους αντινομάρχες σου. Στη δύσκολη πορεία μας περάσαμε πολλές δυσκολίες αλλά πάντοτε σταθήκαμε υπερήφανοι απέναντι στο τότε κατεστημένο της εξουσίας και στις προσπάθειες που έκανε για να μας μπλοκάρει, να διαβάλλει και να διαλύσει. Σταθήκαμε με ψηλά το κεφάλι ακόμα και όταν χάσαμε στις εκλογές για τη δεύτερη θητεία μας. 
Το τότε πολιτικό κατεστημένο δεν δεχόταν το "Παιδί από τον Πόρο" να κάνει το όραμά του, αλλά και δικό μας όραμα, πραγματικότητα. Και τώρα αυτό το "παιδί" στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός στην ανακαίνιση και παλινόρθωση του τότε πολιτικού κατεστημένου, το οποίο οικτρά έχει ήδη αποτύχει.
Oh tempora, oh mores.

Γεράσιμος Βασιλάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.