Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Video απόδειξη ότι πρόκειται για εθνική προδοσία το θέμα της Κεφαλλονιάς


Ο Jason obinson προλογίζει και παρουσιάζει αναλυτικά το πρότζεκτ που έχει αναλάβει η PGS στην Ελλάδα τον Ιούνιο 2013 στο Λονδίνο. 
Ήταν σε γνώση της ελληνικής κυβέρνησης, δίνοντας την άδεια να προχωρήσει η νορβηγική PGS, σε έρευνες στο Ιόνιο και δυτικά της Κρήτης, ότι αυτό θα γινόταν με τη σεισμική μέθοδο. Με άπλα λόγια ΤΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ.
Η μέθοδος-τεχνολογια GeoStreamer GS περιλαμβανει ισχυρα σεισμικα σηματα οπως κανεις μπορει να ενημερωθει απο την επισημη ιστοσελιδα της PGS. Στο βιντεο δινονται σημαντικες λεπτομερειες με αναλυση ακομα και των τεκτονικων πλακων στην Κεφαλονια! 
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο της αναλυτικότατης παρουσίασης (κλικ εδώ)...
κ τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες για Κεφαλονια, Παξους, Ζακυνθο, νοτιο Ιονιο και Κρητη.]

Το βιντεο στο οποιο παραπεμπει η αναρτηση ισως το αποσυρουν απο το ιντερνετ τις επομενες μερες ή ωρες.

Αν θελετε να το κρατησετε ως ντοκουμεντο στον υπολογιστη σας μπορειτε να κατεβασετε

το προγραμμα stream transport και με το URL (δ/νση) του βιντεο να κατεβασετε το βιντεο σε μορφη 'VLC media file (.flv)' (κλικ εδώ)



-------- σας γλυτωνω απο τις 2 ωρες που εφαγα να εντοπισω το stream transport, γιατι ειναι το μοναδικο που μπορει να κατεβασει τα βιντεο της qbrick.com, κανενα αλλο, ουτε youtubedownloader, ουτε vimeodownloader, ουτε Ant Video Downloader, ουτε Orbit Downloader, ουτε FLVdownloader, ουτε JDownloader, κανενα! μονο αυτο! (η αναλυση δεν βγαινει απλως υψηλη, αλλα οπως ακριβως το βλεπεις στο ιντερνετ) -------

ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.