Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Συνεχίζεται η συγκέντρωση ελαιολάδου από τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό

Eνιαίος  Αγροτικός Συνεταιρισμός
Κεφαλληνίας  & Ιθάκης «Ε . Α . Σ . Κ . Ι .» United Agricultural Cooperative of Kefallinia & Ithaca
Αριθμ. Πρωτ. 1170 /27.12.2012 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Συνεχίζεται η συγκέντρωση ελαιολάδου από 
τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό 
Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Κεφαλληνίας & Ιθάκης (πρώην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) συνεχίζει να παραλαμβάνει ελαιόλαδο, φετινής εσοδείας το οποίο παράγεται αποκλειστικά στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του........
Ελαιοτριβείου του πρώην Ελαιοκομικού Συνεταιρισμού στα Χαυδάτα Παλλικής. 

Όλοι οι ελαιοπαραγωγοί ψάχνουν να ενισχύσουν την ρευστότητά τους και η προσέλευση στο Συνεταιριστικό Ελαιοτριβείο στα Χαυδάτα Παλλικής είναι σημαντική, τις τελευταίες ημέρες. 

O Eνιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός με την κίνηση αυτή αποδεικνύει ότι οι ενέργειες του νέου Συνεταιρισμού έχουν συνέχεια και στόχο να βοηθήσουν τους ελαιοπαραγωγούς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει την ποιότητα του ντόπιου ελαιολάδου, στηρίζει την τοπική οικονομία και αναδεικνύει αξίες που ενστερνίζεται και ο ίδιος ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός όπως η ελληνικότητα, η παράδοση, η ποιότητα, η εμπιστοσύνη, η συνεργασία αλλά και ο σεβασμός στο συνάνθρωπο. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα κάτωθι τηλέφωνα επικοινωνίας : 26710 – 95129 και 26710 - 22927 

Για τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης 

Ανδρέας Π. Καλαφάτης, Πρόεδρος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.