Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΠΕΙΛΩΝ !

Πως λέγεται στα Γερμανικά το: «Μασάει η κατσίκα ταραμά;»
Απειλούν πάλι οι διεθνείς τοκογλύφοι εκμεταλλευτές της ΤΡΟΙΚΑ, καθώς βλέπουν με τρόμο τον Ελληνικό λαό να αντιστέκεται, να επιχειρεί, έστω και δειλά, έστω και με την ψήφο του (σ’ αυτή τη φάση τουλάχιστον), να αποτινάξει τα δεσμά που του χάλκευσαν αυτοί, με τους ντόπιους ΠασοκοΝεοδημοκράτες συνεργάτες τους.  Διαπιστώνουν πως κινδυνεύουν  τα κέρδη τους, κινδυνεύει η ροή του χρήματος απ’ τους «PIGS» προς τα ταμεία τους, αφού «η κόττα δυσφορεί, δεν θέλει να γεννάει άλλα χρυσά αυγά» για πάρτη τους!
Ποιοι απειλούν; Οι συνήθεις πολιτικοί εκπρόσωποι και υπάλληλοι των κεφαλαιούχων: Γερμανοί δεξιοί, φιλελεύθεροι, Μέρκελ, Σόιμπλε, μια κατακαμένη από σολάριουμ Γαλλίδα, διάφοροι Όλι Ρεν, Μπαρόζοι και λοιποί καθώς φοβούνται πως ...... τα αφεντικά τους θα τους ζητήσουν εξηγήσεις. Γιατί υπέγραψαν και δεσμεύτηκαν με ανθρώπους (Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης) και κόμματα (ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, ΛΑΟΣ), που δεν είχαν καμιά λαϊκή εντολή, καμιά δημοκρατική εξουσιοδότηση, καμιά ......
συναίνεση, καμιά ανοχή να υπογράψουν, απ’ την αρχή ως το τέλος ό,τι υπέγραψαν! Το αντίθετο μάλιστα: Υπέγραψαν και εφάρμοσαν, πρώτα το ΠΑΣΟΚ και μετά όλοι μαζί μια πολιτική που βίαζε τη θέληση του Ελληνικού λαού, επέβαλλε φτώχεια και εξαθλίωση, κατάστρεφε τη χώρα.
 Τώρα λοιπόν που «μίλησε», και θα «μιλήσει» καθαρότερα οσονούπω, μέσω των εκλογών, ο Ελληνικός λαός έχουν έρθει σε δύσκολη θέση. Πώς να το αμφισβητήσουν χωρίς να αποκαλυφθεί η στυγνή, αδίστακτη, τραμπούκικη εκμεταλλευτική τους φύση; Τι προβοκάτσιες να κάνουν, πόσα ΜΜΕ να «ελέγξουν», τι στοιχεία να χαλκεύσουν ώστε να καταπραΰνουν και να τιθασεύσουν τη λαϊκή οργή, χωρίς να αποκαλυφθούν και όλα αυτά να γυρίσουν, ως μπούμερανγκ, εναντίον τους;
Οι κύριοι και οι κυρίες αυτέςομοϊδεάτες και πολιτικοί φίλοι του Σαμαρά, της Ντόρας, του Μάνου, του Καρατζαφέρη, του Παπανδρέου, του Παπακωνσταντίνου, του Λοβέρδου, του Βενιζέλου, των μεταλλαγμένων, νεοφιλελεύθερων πια πασόκων τύπου Ρέππα, Σκανδαλίδη, Χρυσοχοίδη και λοιπών, απειλούν ότι θα υποστούμε συνέπειες αν δεν τηρήσουμε τα αντισυνταγματικά, πραξικοπηματικά, παράνομα Μνημόνια και τις, ακριβώς του ίδιου χαρακτήρα, Δανειακές Συμβάσεις. Λένε ότι θα μας «βγάλουν απ’ το Ευρώ και την Ευρωζώνη» χωρίς, δήθεν, συνέπειες γι’ αυτούς, ότι, τέλος, «δεν θα μας δώσουν άλλα δανεικά»!
Λόγια ανθρώπων σε σύγχυση και πανικό! Κούφιες απειλές, χωρίς αντίκρισμα, αφού και οι ίδιοι ξέρουν πως όσα λιγότερα δώσουν, τόσα λιγότερα θα πάρουν πίσω (συν το ληστρικό επιτόκιο). Ξέρουν επίσης πως όσο χρόνο (προετοιμασίας) κι αν τους χάρισαν οιντόπιοι συνεργάτες τους (Παπανδρέου-Σαμαράς-Βενιζέλος-Καρατζαφέρης), δε μπορούν, χωρίς ολέθριες συνέπειες για τις τράπεζές τους, να διαγράψουν την Ελλάδα απ’ την Ευρωζώνη. Κι αυτό γιατί δεν είναι μόνο η Ελλάδα,  αλλά και η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία. Τι θα κάνουν; Θα τις διαγράψουν όλες; Δεν πάει έτσι και το ξέρουν πολύ καλά. Στα Γερμανικά και, εν μέρει, στα Γαλλοολλανδικά κεφάλαια συμφέρει μια Ευρωζώνη με «χρεοκοπημένες ή υπό χρεοκοπία» χώρες, όπως οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου γιατί έτσι αυξάνουν την κερδοφορία τους. Όμως αυτό δεν θα το αναλύσουμε τώρα.
Ας δεχτούμε ότι, πράγματι, αν καταγγείλουμε τα επαχθή, παράνομα, καταστροφικά Μνημόνια, θα μας «βγάλουν» απ’ το Ευρώ. Ε, και; Γιατί αυτό συνιστά απειλή σε ανθρώπους που δεν έχουν να χάσουν ή να κερδίσουν τίποτα πια απ’ το Ευρώ και έχουν προστεθεί σε όσους, έτσι κι αλλιώς, δεν κέρδισαν τίποτε απ’ το Ευρώ όλα αυτά τα χρόνια; Πως μπορείς να απειλήσεις κάποιον άστεγο ότι θα χάσει το σπίτι του; Κάποιον άνεργο ότι θα μειωθεί ο μισθός του; Πως μπορείς να απειλήσεις με καταστροφή τον ήδη, προ πολλού, κατεστραμμένο; Δεν είναι έτσι.
Οι άνθρωποι αυτοί, ξένοι και ντόπιοι, δείχνουν να μην καταλαβαίνουν τι καταστροφή προκάλεσαν στη χώρα και το λαό. Δείχνουν να μην καταλαβαίνουν ότι, δυόμιση χρόνια τώρα, οδήγησαν, με την απληστία τους, την σκληρότητά τους, την ακόρεστη δίψα τους για κέρδος και άλλο κέρδος, εκατομμύρια Έλληνες στο σημείο να μην έχουν να χάσουν τίποτα πια. Δυόμιση χρόνια μας ετοίμαζαν την κόλαση! Ε, λοιπόν καιρός να ζήσουν τη δική τους κόλαση! Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Αντίθετα, μόνο να κερδίσουμε όσα θέλουν να μας κλέψουν!
Σε συνεργασία με το  http://anexartitosima.wordpress.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.